vier dagen Chang Mai - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Luuk Holla - WaarBenJij.nu vier dagen Chang Mai - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Luuk Holla - WaarBenJij.nu

vier dagen Chang Mai

Door: Luuk

Blijf op de hoogte en volg Luuk

05 Februari 2012 | Thailand, Bangkok

Zoals gezegd vanochtend weer op tijd in de bus maar vandaag wel een iets rustiger programma. Om 07:30 weggereden bij het hotel, iets later geworden omdat een van de medereizigers haar mobiele telefoon miste. Zoeken leverde niets op maar misschien zat deze gewoon in haar koffer.
Op de rit vandaag zijn we eerst langs een stuwdam geweest, de grootste van Thailand. Deze levert ongeveer 3% van het totale energieverbruik in Thailand.
Terug in de bus zijn we doorgereden en hadden we de keuze ergens te lunchen. De helft van de club hoefde dit niet echt, de laatste dagen is er steeds al behoorlijk getafeld dus ook wij voelden er niets voor. Daarom maar een keer voor een alternatief gekozen en een yoghurtje bij de supermarkt gehaald. Daarbij in de outletstore ernaast nog maar twee t-shirts gescoord voor wel 120 bath (3 euro) per stuk.
Daarna weer op pad naar de volgende tempel, tja weer een tempel maar dat hoort nu eenmaal bij dit land. Er was bij deze tempel toch iets speciaals, het geheim van het kleine tempeltje waar alleen de mannen naar binnen mochten. Meer kan ik er niet over vertellen maar het was wel verhelderend.
Daarna door naar het Hotel waar we rond 4 uur arriveerde.
Onderweg had Marcel onze reisleider nog een mop, hij moest er zelf hard om lachen voor hij maar een woord uit kon brengen. Maar hij gaat zo:

Komt een vrouw bij de opticien die vraagt aan de opticien drie glazen. Opticien is verbaast en zegt u heeft er toch maar twee nodig? Waarop de vrouw antwoord, ja twee voor mijn ogen maar een extra voor van onder want daar heb ik ook al tijden niemand voorbij zien komen!!!

Maar goed we zitten nu voor vier nachten in dit hotel en gaan van hieruit van alles ondernemen. Ook wat vrije tijd waardoor we even tot rust kunnen komen. Heerlijk lijkt me na al die kilometers die we gereden hebben.

Vanavond hebben we wee een diner en daarna via de avondmarkt weer terug naar het hotel waar we morgen om half negen wee in de bus gaan, nu om een aantal fabriekjes in de omgeving te bezoeken.

• 05 Februari 2012 - 12:08

CatharinaME:

• 05 Februari 2012 - 15:48

Zus:

Hoe vind je kakelverse kokosdrink? Lekkel vool de dolst!
    Wat een druk programma hebben jullie! Kan me voorstellen dat jullie uitkijken naar een paar dagen in 1 stad. Rustiger zal het er wel niet van worden denk ik zo. Liefs!

• 05 Februari 2012 - 15:53

CatharinaME:

ik had smiley's gepost, komt niet in beeld helaas.
    Slaap lekker.