Lange en vermoeiende reis
Door: LuukenCorina
Blijf op de hoogte en volg Luuk
01 Februari 2012 | Thailand, Bangkok
Onderweg nog even merkwaardige verkeersregels geleerd, een voetganger heeft hier geen voorrang zelfs niet op een zebrapad. De regel hier is hoe duurder je auto hoe meer voorrang je hebt. Komt nog bij dat er hier ook links wordt gereden. Amsterdam is er niets bij. En morgen gaan we ons nog wel aan een fietstocht door de stad wagen, wel bedenkelijk.
Was op Schiphol overigens heel leuk om Robert achter de douane te zien en vervolgens Mikel ook nog in de slurf tegen te komen. Kwamen ons een fijne vakantie wensen.
Maar nu ff snel een douche nemen en dan de korte broek aan. Temperatuur loopt nu al richting de dertig graden.
Groet aan allen en ik zou zeggen werk ze weer vandaag.
Even een aanvulling op de rest van de dag. We zijn na twee uur rust weer het busje ingestapt en naar Chinatown gereden, daar de lunch gebruikt en daarna met een lange smalle boot het water op. Het bootje moest in evenwicht hangen anders was het geen varen. Iedereen dus goed verdeeld gaan zitten. Wat een gekken hier, ook al op dat water gelden de rechten van de sterkste. De boten varen knoerthard en Kris kras door elkaar. En tussendoor kum je dan van die hele kleine bootjes tegen waar de Thai handel probeert te drijven.
En wat je nog meer tegen komt, ach de foto's zeggen genoeg.
Nu weer even rust, maar over tien minuten mogen we weer, gaan we dineren en de zaken voor morgen weer bespreken. Maar tussen de bedrijven door toch maar snel mijn eerste Massage te pakken. Wat een heerlijkheid, en ik weet niet waar die kleine Thaise vrouwen de kracht vandaan halen want ze kneden behoorlijk stevig. Een foto heb ik hier maar niet van gemaakt.
Groetjes en morgen weer nieuwe berichten.
01 Februari 2012 - 06:06
CatharinaME:
Wat een verschil: ik kom uit mijn warme bedje brrrrrrrr de thermostaat wat hoger. Bordje pap. Ijs krabben.Buiten -6. En aan t werk. GENIET van alles en laat ons maar bibberen:)en warm worden van de verhalen! -
01 Februari 2012 - 06:11
Wendy:
Fijn dat jullie er zijn! Komt best goed met de fietstocht; jullie zijn Amsterdam gewend. Boem = ho hebben jullie mij altijd geleerd ;-) -
01 Februari 2012 - 08:19
Brigitte:
Hmm lekker tegen de 30 graden hier is de gevoelstemperatuur -17.
Geniet er lekker van. -
01 Februari 2012 - 21:25
Robert:
Hey Luuk, heb je ook nog de happy ending genomen bij die Thaise massage? :-) -
02 Februari 2012 - 06:47
Carla :
Hoi Corina en Luuk,
Wat zijn jullike al druk zeg op de eerste dag. Gezellig dat we alles zo kunnen volgen.
Heel veel plezier samen tot gauw.
Liefs Carla